( 24/7 webshop )
Electro Gobeyn
OVER Electro Gobeyn
Vandaag: Open   

10u - 12u    13u - 18u

Toon alle openingsuren
M
gesloten
D
10u
12u
13u
18u
W
10u
12u
13u
18u
D
10u
12u
13u
18u
V
10u
12u
13u
18u
Z
9u
17u
Z
gesloten
OVER Electro Gobeyn

Het begon allemaal in 1958. Met een leurkaart en een wasmachine trok vader Roger Gobeyn van deur tot deur. De zaken liepen goed en al gauw kwam er met de opbrengst van de verkoop een tweede wasmachine. Na verloop van tijd werd de voorkamer van de familiewoning in de Groenstraat omgevormd tot winkelruimte, vandaag de dag is het nog steeds de uitvalsbasis van alle activiteiten.

Ondertussen staan zoon Geert Gobeyn en zijn echtgenote Tania aan het roer van het bloeiende familiebedrijf. Geert stapte in 1983 aan boord, heeft een stevige basis dankzij studies mechanica en elektronica en zit nog steeds boordevol enthousiasme. “Op zaterdag staan we steevast zelf in de winkel: daar maken we een erezaak van en zo houden we voeling met de klanten, wat we ontzettend belangrijk vinden. Onze klanten beschouwen we als één grote vriendengroep”, zeggen Geert en Tania. “De toonzaal wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe producten en stands. We houden van wat leven in de brouwerij en slaan op zaterdag regelmatig aan het bakken, zo kunnen de klanten met eigen ogen de jongste keukentoestellen in werking zien.”

Het dynamische team van Gobeyn ontvangt u met de glimlach in de 1300 vierkante meter grote verkoopsruimte. Gobeyn, ook na 50 jaar meer dan ooit uw elektrospecialist!

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat een rechstreekse service biedt aan haar klanten.

Contacteer ons
Wij aanvaarden Eco-cheques Wij aanvaarden Eco-cheques voor aankoop van huishoudelektro en spaarlampen.

Bijgaande filmpje geeft u uitleg over het gebruik van de Eco-cheque.

Vraag meer info in de winkel.

meer info link
Herstellingen alle merken Ook merken die wij niet verkopen, kunnen wij herstellen.

Neem contact met ons op in de winkel of per telefoon voor een herstelaanvraag.

Eigen herstelatelier Wij herstellen ook nog zelf uw toestel.
Niet alle defecte toestellen hoeven terug naar de fabrikant gestuurd wat u als klant tijd en geld doet winnen.

Leveringsdienst Indien nodig leveren wij alle toestellen graag bij u thuis. Wij pakken het uit, plaatsen en installeren het op de juiste plaats, en nemen eventueel het oude toestel terug mee. Daarbij geven onze installateurs steeds een vakkundige uitleg bij het eerste gebruik.
Deze winkel wordt u aanbevolen door
Mail Winkelkar